PAMETNI NAKUP

Tiramisu z ananasom

SESTAVINE

  • 1 zavoj keksov Savoiardi
  • 350 g maskarponeja
  • 3 jajca
  • 1 zvrhana žlica sladkorja
  • 2 žlici ruma
  • 5 rezin ananasa iz kompota
  • kakav brez sladkorja
  • sol

Ločimo beljake od rumenjakov. Sladkor, maskarpone in rumenjake dobro premešamo in pripravimo gladko kremo. Beljake stepemo s ščepcem soli, ananas narežemo na koščke in vse skupaj dodamo kremi. Ananasov soko pomešamo z rumom, namočimo kekse Savoiardi in jih razporedimo v kozarec. Izmenično postavljamo kremo in kekse do vrha. Tiramisu' pokrijemo z aluminijasto folijo in ga za nekaj ur postavimo v hladilnik. Pred serviranjem tiramisu' potresemo z grenkim kakavom.
Tiramisu z ananasom
White e Fresh

Dolciando

Pravi izdelki za sladke trenutke.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite kekse Savoiardi.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.