PAMETNI NAKUP

Tunina solata s stročjim fižolom in črnimi olivami

SESTAVINE

  • 200 g stročjega fižola
  • 100 g belega tuna v oljčnem olju
  • 1 jajce
  • 50 g brokolija
  • mlada špinača
  • črne olive
  • ekstra deviško oljčno olje Val di Mazara DOP
  • balzamični kis iz Modene IGP

Vodo posolimo in pustimo, da zavre, vanjo damo stročji fižol in brokoli ter kuhamo približno 10-15 minut. Odcedimo in pustimo, da se stročji fižol ohladi. Skuhamo trdo kuhano jajce. Fileje belega tuna, razkoščičene črne olive, stročji fižol in brokoli zabelimo z ekstra deviškim oljčnim oljem. Dodamo koščke trdo kuhanega jajca in svežo mlado špinačo. Po želji lahko dodamo strok česna, narezanega na zanke lističe. Pred serviranjem dodamo še starani balzamični kis iz Modene.  
Tunina solata s stročjim fižolom in črnimi olivami
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Za popolni okus uporabi premium izdelke naše blagovne znamke Naše Zvezde.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ

Veganska čokoladna torta

VEČ

Slana torta s šparglji in pršutom

VEČ

Njoki s tremi vrstami paradižnika

VEČ

Polpeti s tofujem in z bučkami

VEČ

Riž z lososom in brokolijem

VEČ

Skuta ali zrnati sir z vročimi borovnicami

VEČ

Ovseni kosmiči z grškim jogurtom, granatnim jabolkom in z oreščki

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.