PAMETNI NAKUP

Sezona žara – piščanec

SESTAVINE

  • 500 g piščančjih prsi
  • 3 žličke bazilikinega pesta
  • 80 g špinače
  • 90 g sušenih paradižnikov
  • 120 g mocarele
  • česen v prahu
  • mleta sladka paprika
  • sol
  • poper

Piščančje prsi zarežemo po dolžini, da dobimo čim večjo, a hkrati enakomerno debelo površino mesa. Začinimo ga s soljo, poprom, česnom in s papriko. Po polovici meso premažemo s pestom, dodamo špinačo, mocarelo in narezane sušene paradižnike. Piščančje meso prepognemo skupaj, da dobimo obliko, podobno žepku. Po potrebi prešpikamo z zobotrebci. Segrejemo žar, a pazimo, da ni prevroč. Tako bo meso z obeh strani lepo zapečeno, notri pa sočno.
Sezona žara – piščanec
White e Fresh

Don Jerez

Kave in kavni nadomestki za dobro jutro ter začimbe za vse jedi.

Nasvet

S piščančjimi prsmi si lahko postrežete v Eurospinovi mesnici, pri izbiri začimb pa priporočamo začimbne mešanice znamke Don Jerez. Sestavine recepta so pripravljene za 4 osebe.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.