PAMETNI NAKUP

Popečene banane

SESTAVINE

  • 2 banani
  • 2 žlici medu
  • 1 žlica limoninega soka
  • 4-5 orehovih jedrc
  • 1 žlička cimeta

Banane zrežemo po dolžini na rezine, debele približno 1 centimeter. Rezine banan pečemo na vsaki strani 3 minute. Medtem v ponvi segrejemo med z limoninim sokom, dodamo cimet in na grobo zrezana orehova jedrca.

Rezine odložimo na servirni krožnik in jih polijemo z omako.

Postrežemo še tople.

 
Popečene banane
White e Fresh

Popečene banane

Nasvet

Namesto orehovih jedrc, lahko uporabite pražene lešnike.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.