PAMETNI NAKUP

Popečene banane

SESTAVINE

  • 2 banani
  • 2 žlici medu
  • 1 žlica limoninega soka
  • 4-5 orehovih jedrc
  • 1 žlička cimeta

Banane zrežemo po dolžini na rezine, debele približno 1 centimeter. Rezine banan pečemo na vsaki strani 3 minute. Medtem v ponvi segrejemo med z limoninim sokom, dodamo cimet in na grobo zrezana orehova jedrca.

Rezine odložimo na servirni krožnik in jih polijemo z omako.

Postrežemo še tople.

 
Popečene banane
White e Fresh

Popečene banane

Nasvet

Namesto orehovih jedrc, lahko uporabite pražene lešnike.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.