PAMETNI NAKUP

Marinirane kozice na žaru

SESTAVINE

  • 500 g malih kozic
  • 50 ml olja
  • 2 limoni
  • 1 strok česna
  • čili po okusu
  • sol po okusu
  • origano po okusu
  • rožmarin po okusu

Male kozice pustimo čez noč v hladilniku, da se odtalijo. Marinado pripravimo tako, da ožamemo limone, dodamo olje ter nasekljana zelišča in česen.

Začinimo s soljo in čilijem. Dodamo kozice. Vse skupaj damo v hladilnik in pustimo počivati vsaj 30 minut.

Kozice nataknemo na palčke za ražnjiče in jih spečemo na vročem žaru. Pečemo približno 3 minute na vsaki strani.

 
Marinirane kozice na žaru
White e Fresh

Ondina

Linija izdelkov, ki poveličuje okuse morja.

Nasvet

Dodajte malo rožmarina za mediteranski pridih.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ

Rikotini polpeti z bio omako

VEČ

Kiš s špinačo in sirom grojer

VEČ

Krompirjev rosti s kremnim sirom brez laktoze, drobnjakom in dimljenim lososom

VEČ

Piščančja rolada s kruhovim nadevom

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.