PAMETNI NAKUP

Črna rižota s šparglji, kozicami in z limonino lupino

4 pax

SESTAVINE

  • 400 g črnega riža Eurospinove znamke Amo Essere Eccelente
  • 400 g očiščenih kozic
  • 100 ml belega suhega vina
  • 30 ml oljčnega olja
  • šalotka
  • 100 ml ribje osnove
  • 200 g špargljev
  • limona
  • 100 g masla
  • sol, poper

Riž skuhamo po navodilih na embalaži. V ponvi segrejemo olje in dodamo osušene kozice, sesekljano šalotko, narezane šparglje ter prepražimo do zlato rumene barve. Začinimo, zalijemo z jušno osnovo in dodamo maslo. Ko zavre, dodamo še riž in dobro premešamo. Pred postrežbo dodamo še naribano limonino lupino.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.