PAMETNI NAKUP

Brezglutenski obrnjen borovničev kolač

SESTAVINE

  • 1 zavitek zmesi za pripravo kolačev AMO ESSERE brez glutena
  • 120 ml riževega olja
  • 2 žlici rjavega sladkorja
  • 3 jajca
  • 300 g borovnic
  • 30 g masla

Zmes za pripravo kolačev stresemo v posodo, dodamo jajca, riževo olje in stepamo približno 3 minute.

Dno pekača za torte premažemo z maslom, porazdelimo sladkor in borovnice ter ju pokrijemo z zmesjo.

Pečemo približno 35 minut pri 180°C.

Pustimo, da se ohladi in ga obrnemo na servirni pladenj.

Postrežemo s svežimi borovnicami.

Brezglutenski obrnjen borovničev kolač
White e Fresh

Amo Essere Senza Glutine

Nasvet

Osnovni recept lahko dopolnite z raznimi nadevi.

Uporabite sezonsko sadje, ga kombinirajte po želji in uporabite dodatne sestavine za krašenje, na primer čokolado ali sladkor v prahu.

 

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Rikotini polpeti z bio omako

VEČ

Kiš s špinačo in sirom grojer

VEČ

Krompirjev rosti s kremnim sirom brez laktoze, drobnjakom in dimljenim lososom

VEČ

Piščančja rolada s kruhovim nadevom

VEČ

Limonov sorbet za otroke

VEČ

Limonov sorbet za odrasle

VEČ

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.