PAMETNI NAKUP

Brezglutenski obrnjen borovničev kolač

SESTAVINE

  • 1 zavitek zmesi za pripravo kolačev AMO ESSERE brez glutena
  • 120 ml riževega olja
  • 2 žlici rjavega sladkorja
  • 3 jajca
  • 300 g borovnic
  • 30 g masla

PRIPRAVA

Zmes za pripravo kolačev stresemo v posodo, dodamo jajca, riževo olje in stepamo približno 3 minute.

Dno pekača za torte premažemo z maslom, porazdelimo sladkor in borovnice ter ju pokrijemo z zmesjo.

Pečemo približno 35 minut pri 180°C.

Pustimo, da se ohladi in ga obrnemo na servirni pladenj.

Postrežemo s svežimi borovnicami.

Brezglutenski obrnjen borovničev kolač
White e Fresh

Amo Essere Senza Glutine

Nasvet

Osnovni recept lahko dopolnite z raznimi nadevi.

Uporabite sezonsko sadje, ga kombinirajte po želji in uporabite dodatne sestavine za krašenje, na primer čokolado ali sladkor v prahu.

 

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

SOJIN SLADOLED VIŠNJA S HRUSTLJAVIMI MANDLJI

VEČ

BURGER S TOFUJEM V SPREMLJAVI JAJČEVCEV IN OKUSNE MANDLJEVE KREME

VEČ

MEDALJONI Z OMAKO TZATZIKI

VEČ

ZVITKI S FALAFEL POLPETAMI IN ZELENJAVO

VEČ

ŠIROKI REZANCI Z OMAKO CARBONARA IZ NARAVNEGA TOFUJA

VEČ

Zvitki s tunino

VEČ

Kavni mousse z mascarponejem

VEČ

Rižota s škampi

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
19 Julij 2018
Izola
Industrijska cesta 9c
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.