PAMETNI NAKUP

Brezglutenski obrnjen borovničev kolač

SESTAVINE

  • 1 zavitek zmesi za pripravo kolačev AMO ESSERE brez glutena
  • 120 ml riževega olja
  • 2 žlici rjavega sladkorja
  • 3 jajca
  • 300 g borovnic
  • 30 g masla

PRIPRAVA

Zmes za pripravo kolačev stresemo v posodo, dodamo jajca, riževo olje in stepamo približno 3 minute.

Dno pekača za torte premažemo z maslom, porazdelimo sladkor in borovnice ter ju pokrijemo z zmesjo.

Pečemo približno 35 minut pri 180°C.

Pustimo, da se ohladi in ga obrnemo na servirni pladenj.

Postrežemo s svežimi borovnicami.

Brezglutenski obrnjen borovničev kolač
White e Fresh

Amo Essere Senza Glutine

Nasvet

Osnovni recept lahko dopolnite z raznimi nadevi.

Uporabite sezonsko sadje, ga kombinirajte po želji in uporabite dodatne sestavine za krašenje, na primer čokolado ali sladkor v prahu.

 

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Puranji hamburger z delno zorjenim ovčjim sirom

VEČ

Kolački s sirom Grana Padano in orehi

VEČ

Prigrizki s sirno kremo in kmečkim pršutom

VEČ

Mini omlete v košarici iz milanske salame

VEČ

Brezglutenska zelenjavna pica

VEČ

Brezglutenski obrnjen borovničev kolač

VEČ

Žepki z mortadelo

VEČ

Solata iz rukole, hrušk, orehov in sira Grana Padano

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
15 Marec 2018
Ilirska Bistrica
Vilharjeva cesta 33 b
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.