PAMETNI NAKUP

Bučni njoki

SESTAVINE

  • 350 g buče hokaido
  • 350 g krompirja150–200 g moke (Amo essere brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 1 jajce
  • ščep soli

Bučo in krompir narežemo in skuhamo do mehkega. Dobro odcedimo. Dodamo jajce in sol ter premešamo. Postopoma dodamo še moko, da nastane lepo voljno testo.  Oblikujemo daljše svaljke in narežemo njoke primerne velikosti. Njoke skuhamo v vreli osoljeni vodi. Kuhani so, ko priplavajo na površje. Zabelimo z maslom, v katerem smo prepražili nekaj listkov žajblja, in potresemo s parmezanom.

 

Bučni njoki
White e Fresh

Amo Essere Senza Glutine

Nasvet

Pri pripravi uporabite MEŠANICO ZA KRUH IN PICO brez glutena.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Pašta fižol s tortelini

VEČ

Kroglice s kavo

VEČ

Piškoti kavna zrna

VEČ

Kavne palačinke, polnjene z rikoto

VEČ

Svinjski file s kavo

VEČ

Pasticciotto Leccese

VEČ

Široki rezenci s kavo

VEČ

Rižota iz treh žit s kavo

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
27 December 2019
Ljubljana
Cesta na Brdo 109
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.