PAMETNI NAKUP

Bučni njoki

SESTAVINE

  • 350 g buče hokaido
  • 350 g krompirja150–200 g moke (Amo essere brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 1 jajce
  • ščep soli

Bučo in krompir narežemo in skuhamo do mehkega. Dobro odcedimo. Dodamo jajce in sol ter premešamo. Postopoma dodamo še moko, da nastane lepo voljno testo.  Oblikujemo daljše svaljke in narežemo njoke primerne velikosti. Njoke skuhamo v vreli osoljeni vodi. Kuhani so, ko priplavajo na površje. Zabelimo z maslom, v katerem smo prepražili nekaj listkov žajblja, in potresemo s parmezanom.  
Bučni njoki
White e Fresh

Amo Essere Senza Glutine

Nasvet

Pri pripravi uporabite MEŠANICO ZA KRUH IN PICO brez glutena.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Škampi v omaki z zeleno salso

VEČ

Črna rižota s šparglji, kozicami in z limonino lupino

VEČ

Rižota z bučkami, s piščancem in praženimi oreščki

VEČ

Gurmanska pica z mortadelo in s pistacijami

VEČ

Aperol Spritz

VEČ

Hugo Spritz

VEČ

Hrustljava svinjska rebra z osvežilno zeljno solato

VEČ

Praznična torta

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.