PAMETNI NAKUP

Cake pops iz kolača golobica

SESTAVINE

  • 400 g velikonočnega kolača golobice (colomba)
  • 400 g temne čokolade
  • 2 žlici mareličnega namaza
  • čokoladne mrvice
  • barvne mrvice
  • drobljeni lešniki

S sekljalnikom obdelamo na koščke nalomljen kolač, da nastanejo biskvitne drobtine. Damo jih v posodo in dodamo sadni namaz: dobro premešamo z rokami, da nastane precej gosta masa. Oblikujemo približno 30 kroglic, polagamo jih na pladenj in damo v zamrzovalnik za približno eno uro. Medtem na vodni kopeli stopimo temno čokolado. Vsako od kroglic napičimo z leseno paličico, najprej jo potopimo v čokolado, nato pa po želji še povaljamo v čokoladnih ali barvastih mrvicah ali drobljenih lešnikih.    
Cake pops iz kolača golobica
White e Fresh

Duca Moscati

Najslajši izdelki za posebne priložnosti.

Nasvet

Kozarce za vlaganje ali navadne kozarce napolnimo z grobo soljo, nato pa v sol zapičimo tortice na palčkah, da bodo trdno stale. Kozarce obdamo s filcem, da ustvarimo videz travnika, in dodamo ovčice. Tortice na palčkah pred serviranjem za eno uro postavimo v hladilnik, da se strdijo.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.