PAMETNI NAKUP

Čoko mousse

SESTAVINE

  • 200 g vode od kuhanja čičerike (akvafaba)
  • 200 g čokolade z vsaj 70 % kakava
  • 100 g jagod
  • 1 pomaranča za marinado

Odcedimo čičeriko in vodo shranimo. Vodo čičerike prelijemo v kuhinjski robot/stepalnik in stepamo. Nato čokolado raztopimo na vodni kopeli ali v mikrovalovni pečici. Narežemo in mariniramo jagode s sokom pomaranče. Stopljeno čokolado vmešamo v stepeno vodo čičerike. Jagode dodamo moussu. Vse skupaj preložimo v posodico/kozarec in okrasimo po želji.
Čoko mousse
White e Fresh

Dolciando

Pravi izdelki za sladke trenutke.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite temno čokolado Dolciando.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.