PAMETNI NAKUP

Jajčevci v pečici

4 osebe
35 minut

SESTAVINE

  • 3 jajčevce
  • 80 g naribanega sira Pascoli Italiani
  • 3 paradižnike
  • sol
  • poper
  • olje
  • peteršilj
  • origano
  • lovor
  • česen

Jajčevce operemo in osušimo, narežemo na rezine debeline 3 cm in razporedimo po ponvi, v katero smo predhodno položili papir za peko. Na jajčevce damo česen, paradižnik, sol, poper, ribani sir, peteršilj, lovor, origano in olje ter pečemo v pečici 30 minut pri temperaturi 180 °C.
Jajčevci v pečici
White e Fresh

Pascoli Italiani

Mleko in mlečni izdelki 100-odstotno italijanskega izvora.

Nasvet

Če ste na dieti, lahko za pripravo te jedi uporabite začimbe po želji, vendar ne uporabite maščobe.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ

Vroča čokolada s pomarančo in cimetom

VEČ

Kaneloni s trgano govedino in cvetačnim pirejem

VEČ

Proteinski Milkshake

VEČ

Rižota z govejimi trakci in bučo hokaido

VEČ

Cheesecake

VEČ

Jajčna fritata s sirom Feta in špinačo

VEČ

Škotska jajca s peteršiljevo majonezo

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.