PAMETNI NAKUP

Jajčevci v pečici

4 osebe
35 minut

SESTAVINE

  • 3 jajčevce
  • 80 g naribanega sira Pascoli Italiani
  • 3 paradižnike
  • sol
  • poper
  • olje
  • peteršilj
  • origano
  • lovor
  • česen

Jajčevce operemo in osušimo, narežemo na rezine debeline 3 cm in razporedimo po ponvi, v katero smo predhodno položili papir za peko. Na jajčevce damo česen, paradižnik, sol, poper, ribani sir, peteršilj, lovor, origano in olje ter pečemo v pečici 30 minut pri temperaturi 180 °C.
Jajčevci v pečici
White e Fresh

Pascoli Italiani

Mleko in mlečni izdelki 100-odstotno italijanskega izvora.

Nasvet

Če ste na dieti, lahko za pripravo te jedi uporabite začimbe po želji, vendar ne uporabite maščobe.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.