PAMETNI NAKUP

Kremna špargljeva juha, kisla smetana in popečeni koščki salame Felino

4 pax
42 minut

SESTAVINE

  • 8-10 rezin salame Felino IGP Amo Essere Eccellente
  • 500 g špargljev
  • 300 g krompirja
  • 1 čebula
  • 2 vejici timijana
  • 500 ml zelenjavne juhe
  • 4 žlice kisle smetane
  • sol po okusu
  • poper po okusu

Sesekljajte čebulo. Olupite krompir in ga narežite na kocke. Očistite šparglje in jih grobo sesekljajte, pri čemer konice pustite cele. V loncu na malo olja popražite čebulo, nato dodajte krompir in šparglje, timijan in zalijte z juho. Pokrijte in kuhajte 15-20 minut, da se zelenjava zmehča. Po 5-6 minutah odstranite konice špargljev in jih prihranite za kasneje. Medtem narežite salamo na kocke in jo popecite v ponvi. Odstranite vejice timijana in zelenjavo zmešajte, da dobite gladko, homogeno kremo, začinite s soljo in poprom ter jo prenesite na krožnike. Na koncu dodajte žlico kisle smetane, popečene koščke salame, konice špargljev, mlet poper in nekaj timijanovih lističev.
Kremna špargljeva juha, kisla smetana in popečeni koščki salame Felino
White e Fresh

Amo Essere

Linija izdelkov je posvečena vsem, ki imajo radi bio, in tistim, ki ne prenašajo laktoze ali glutena.

Nasvet

Pri pripravi uporabite salamo Felino IGP znamke Amo Essere Eccellente.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.