PAMETNI NAKUP

MEDALJONI Z OMAKO TZATZIKI

SESTAVINE

  • 2 zavitka MEDALJONOV
  • 3 kumarice
  • 250 g grškega jogurta
  • 8 češnjevih paradižnikov
  • nekaj vejic svežega kopra
  • 4 vejice sveže mete
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol
  • hrustljavi kruhki za spremljavo

• 1 Za pripravo omake očistimo kumarice in jih z rezalnikom

(ali ostrim nožem) narežemo po dolžini, da dobimo 16

trakov. Preostale kumarice sesekljamo, jih damo na cedilo

in posolimo. Počakamo 20 minut, nato jih močno ožamemo

in zmešamo v posodi z jogurtom ter očiščenima in fino

nasekljanima meto in koprom. Posolimo.

• 2 Medaljone

pogrejemo v ponvi z malo olja. Ko dobijo hrustljavo skorjo, jih

damo na krožnik. Postrežemo s hrustljavimi kruhki in omako tzatziki.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ

Rikotini polpeti z bio omako

VEČ

Kiš s špinačo in sirom grojer

VEČ

Krompirjev rosti s kremnim sirom brez laktoze, drobnjakom in dimljenim lososom

VEČ

Piščančja rolada s kruhovim nadevom

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.