PAMETNI NAKUP

Omaka aioli

2 pax

SESTAVINE

  • 5 strokov česna
  • 4 jajčni rumenjaki
  • limeta
  • žlička gorčice
  • 4,5 dl sončničnega olja
  • sol in poper
  • (smetana, po potrebi)

V posodo damo rumenjake, ki jih z električnim mešalnikom dobro zmešamo. Nato začnemo dodajati olje ̶ ob stalnem mešanju ga dodajamo v tankem curku. Ne smemo ga priliti prehitro, saj se bosta rumenjak in olje ločila. Ko porabimo vse olje, primešamo še drobno sesekljan česen, sok limete, gorčico, sol, poper in limetino lupinico. Gostoto lahko po potrebi uravnavamo s smetano. Recept je pripravil Anže Kuplenik.
Omaka aioli
White e Fresh

Delizie dal Sole

Okusi z vrta in izdelki sredozemske tradicije.

Nasvet

Pri pripravi recepta izberite gorčico blagovne znamke Delizie dal Sole.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Rikotini polpeti z bio omako

VEČ

Kiš s špinačo in sirom grojer

VEČ

Krompirjev rosti s kremnim sirom brez laktoze, drobnjakom in dimljenim lososom

VEČ

Piščančja rolada s kruhovim nadevom

VEČ

Limonov sorbet za otroke

VEČ

Limonov sorbet za odrasle

VEČ

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.