PAMETNI NAKUP

Popečen ananas

SESTAVINE

  • 1 ananas
  • drobljeni lešniki in orehi
  • trsni sladkor
  • pomarančni sok ali rum
  • cimet v prahu (po želji)

Ananas zrežemo na rezine, debele približno 1 centimeter, izrežemo stržen ter odstranimo črna očesa. Rezine nataknemo na palčke in jih damo na žar ter na vsaki strani pečemo kakšno minuto, da dobijo klasično barvo »pečnja«.

Rezine odložmo na servirni krožnik, jih potresemo s trsnim sladkorjem, drobljenimi lešiki in orehi, po žlji pa tudi s cimetom.

Pokapamo s pomarančim sokom ali rumom.

Postrežmo š tople.

Popečen ananas
White e Fresh

Puertosol

Sokovi in napitki najvišje kakovosti.

Nasvet

Jed lahko obogatimo s kepico vaniljinega ali lešikovega sladoleda.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.