PAMETNI NAKUP

Praznična predjed

SESTAVINE

  • 200 g skute
  • 40 g masla
  • 3 žlice naribanega parmezana
  • 250 g gorgonzole
  • 150 g mascarponeja
  • 4 piadine
  • Poper po okusu
  • Korenje in peteršilj po želji za dekoracijo

V skledi zmešajte gorgonzolo, skuto, parmezan in mascarpone ter jih rahlo popoprajte. Dobro premešajte, da se sestavine povežejo v gladko mešanico. Piadine razrežite na štiri kose. Vsak kos premažite s stopljenim maslom in nežno spojite konce, da se zlepijo. Za boljše zlepljenje lahko dodate malo stepenega jajca. Piadine pecite v predhodno ogreti pečici na 180 °C približno 5 minut, dokler se konci ne zlepijo in piadine ne postanejo zlato rumene. Ko so piadine mlačne, jih napolnite s pripravljenim sirovim kremastim nadevom. Najlažje boste to storili s pomočjo slaščičarske vrečke. Za dekoracijo uporabite izrezljano korenje in svež peteršilj. Piadine postrezite kot okusno predjed. Uživajte v tem prefinjenem in okusnem prigrizku!
Praznična predjed
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Pri pripravi uporabite skuto in maslo znamke Land.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Slaščičarska (vaniljeva) krema

VEČ

Zavitek s skuto in borovnicami

VEČ

Riževa mojstrovina - dialog kontrastov

VEČ

Zloženka z jagodami in kremnim sirom

VEČ

Nabodala z glazuro in bučno kremo

VEČ

Orada z omako puttanesca

VEČ

Ocvrti jabolčni kolobarji

VEČ

Bučna rižota

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.