PAMETNI NAKUP

Sirova juha

SESTAVINE

  • 1 l zelenjavne juhe
  • 50 g sira tilzit
  • 50 g naribanega parmezana
  • 50 g ementalca
  • 50 g gorgonzole
  • ščep muškatnega oreščka
  • šop peteršilja
  • kozarec belih špargljev
  • opečeni kruhki za juho
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol in poper

Za pripravo sirove juhe najprej zelenjavno juho damo v kozico in jo zavremo. Nato počasi stopimo sire in stalno mešamo, da ne nastanejo grudice. In to je vse … juha je pripravljena! Okus izboljšamo s ščepcem muškatnega oreščka. Postrežemo s kančkom ekstra deviškega oljčnega olja, ki ga zlijemo neposredno na krožnik. Dodamo opečene kruhke in malo svežega peteršilja. Po želji lahko dodamo tudi kakšno kapljico pesta genovese.

Sirova juha
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Čisto na koncu na juho naribajte sir Grana Padano DOP.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Nabodala z glazuro in bučno kremo

VEČ

Orada z omako puttanesca

VEČ

Ocvrti jabolčni kolobarji

VEČ

Bučna rižota

VEČ

Polnjeni lignji na žaru

VEČ

Čokoladni tart z jagodami

VEČ

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.