PAMETNI NAKUP

Sladoledna kavna tortica

SESTAVINE

  • 100 ml kave 100 % Arabica
  • 120 g vaniljevega sladoleda
  • 230 g sirnega namaza
  • 50 g orehov
  • 100 g stopljene čokolade
  • 120 g slaščičarskega izdelka za stepanje
  • kakav v prahu
  • keksi Savoiardi

V kafetieri pripravimo kavo. Vzamemo posodo, ki je primerna za shranjevanje v zamrzovalniku. Kekse namočimo v kavo in naredimo novo prvo plast, nato jih pokrijemo s kremo, ki smo jo pripravili iz svežega sira in vaniljevega sladoleda. Nato posujemo z orehi, povrh pa dodamo stopljeno čokolado in stepen slaščičarski izdelek. Postopek ponovimo, da dobimo še eno plast. Torto postavimo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Na koncu okrasimo s čokolado v prahu, ki jo posujemo skozi cedilo.
Sladoledna kavna tortica
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Pri pripravi kreme iz svežega sira in vaniljevega sladoleda uporabimo mešalnik, da je krema čim bolj gladka in brez grudic.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Sladica Semifreddo s kakijem in Amaretti

VEČ

Lazanja s pestom

VEČ

Božični aperitiv

VEČ

Hobotnica v omaki z olivami in kaprami

VEČ

Polentini grižljaji z inčuni, kaprami in smetanovo kremo

VEČ

Božični keksi brez glutena

VEČ

Slaščičarska (vaniljeva) krema

VEČ

Zavitek s skuto in borovnicami

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.