PAMETNI NAKUP

Špageti s česnom, oljem in čilijem (“Aglio, olio, peperoncino”)

SESTAVINE

  • 400 g špagetov Bronzo Tre Mulini
  • 1 glava česna
  • 100 ml ekstra deviškega oljčnega olja Delicato Frantoio La Rocca
  • 1 jedilna žlica pekočih feferonov Don Jerez
  • sol, poper

Testenine kuhamo v slani vreli vodi le dve tretjini časa, navedenega na embalaži. Odcedimo in prihranimo vodo, v kateri so se kuhale testenine. V ponvi segrejemo oljčno olje in prepražimo na lističe narezan česen, da dobi zlato rumeno barvo. Dodamo sesekljane feferone oz. čilijeve kosmiče ter pražimo še eno minuto na nizkem ognju. Dodamo testenine in premešamo. Zalijemo z vodo, v kateri so se kuhale testenine, toliko, da so testenine prekrite. Kuhamo, dokler testenine niso kuhane ‘’al dente’’. Začinimo s poprom in postrežemo.
Špageti s česnom, oljem in čilijem (“Aglio, olio, peperoncino”)
White e Fresh

Tre Mulini

Tre Mulini je linija skrbno izbranih pekovskih izdelkov, testenin, žit, krekerjev in drugih izdelkov.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite špagete BRONZO naše blagovne znamke Tre Mulini.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.