PAMETNI NAKUP

Špageti s tuno, mlado čebulo iz Tropee in limono

4 pax
25 minut

SESTAVINE

  • 320 g špagetov
  • 130 g filetov belega tuna Amo Essere Eccellente
  • 2-3 mlade rdeče čebule iz Tropee
  • 1 bio limona
  • timijan po okusu
  • ekstra deviško oljčno olje po okusu
  • sol po okusu
  • poper po okusu

Na drobno nasekljajte mlado čebulo in jo prepražite v ponvi z malo olja, nekaj vejicami timijana in ščepcem soli. Dodajte grobo sesekljane tunine filete in pustite 5-6 minut, da se zmes navzame okusa. Na koncu jo popoprajte ter dodajte sok in naribano lupinico polovice limone. Špagete skuhajte al dente v vreli osoljeni vodi. Odcedite jih ter še minuto pokuhajte v ponvi z omako. Prenesite na krožnike in na koncu dodajte limonino lupinico, mleti poper in nekaj vejic timijana.
Špageti s tuno, mlado čebulo iz Tropee in limono
White e Fresh

Amo Essere

Linija izdelkov je posvečena vsem, ki imajo radi bio, in tistim, ki ne prenašajo laktoze ali glutena.

Nasvet

Pri pripravi uporabite fileje belega tuna znamke Amo Essere Eccellente.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Nabodala z glazuro in bučno kremo

VEČ

Orada z omako puttanesca

VEČ

Ocvrti jabolčni kolobarji

VEČ

Bučna rižota

VEČ

Polnjeni lignji na žaru

VEČ

Čokoladni tart z jagodami

VEČ

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.