PAMETNI NAKUP

Testenine Puttanesca

5 osebe

SESTAVINE

  • 500 g paradižnikov
  • 350 g peresnikov
  • 100 g črnih izkoščičenih oliv
  • 100 g filejev inčunov
  • 50 g kaper
  • strok česna
  • rdeč feferon
  • paradižnikov koncentrat
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol

V ponev dajte olje, strok česna in na koščke narezan feferon. Ko česen potemni, ga odstranite in dodajte fileje inčunov ter jih natrgajte z vilicami. Zatem dodajte olupljene in na koščke narezane paradižnike, olive, kapre in 2 žlici paradižnikovega koncentrata. Dobro premešajte, solite in poprajte ter omako kuhajte 10 minut, dokler ne postane precej temne barve. Po želji dodajte nasekljan peteršilj. Medtem v slani vodi skuhajte testenine in nato zmešajte z omako.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.