PAMETNI NAKUP

Zeliščni krostini z robiolo, rukolo, jagodami in redukcijo balzamičnega kisa

4 pax
30 minut

SESTAVINE

  • 4 rezine kruha iz trde pšenice
  • 200 g sira robiola Amo Essere Senza Lattosio
  • 1 žlica mešanice dišavnic (drobnjak, peteršilj, bazilika)
  • 50 g rukole
  • 150 g jagod
  • ekstra deviško oljčno olje po okusu
  • sol po okusu
  • [REDUKCIJA] 100 g balzamičnega kisa
  • [REDUKCIJA] 1 žlica sladkorja
  • [REDUKCIJA] 1 žlica limoninega soka

V manjšo kozico dajte sestavine za pripravo redukcije, zavrite in na zmernem ognju reducirajte, dokler ne dobite goste zmesi. Kruhke popecite, porazdelite po krožniku in jih takoj začinite s kapljico olja in sesekljanimi zelišči. Jagode narežite po želji. Krostine nadevajte z robiolo, rukolo ter jagodami in na koncu pokapajte z redukcijo.
Zeliščni krostini z robiolo, rukolo, jagodami in redukcijo balzamičnega kisa
White e Fresh

Amo Essere

Linija izdelkov je posvečena vsem, ki imajo radi bio, in tistim, ki ne prenašajo laktoze ali glutena.

Nasvet

Pri pripravi uporabite sir robiola znamke Amo Essere Senza Lattosio (brez laktoze).

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.