PAMETNI NAKUP

Francoski toast s kremnim namazom gianduia in svežimi jagodami

4 pax
20 minut

SESTAVINE

  • 1 jajce iz proste reje
  • 10-15 jagod
  • 1 žlica cimeta
  • 1 žlica vanilijevega ekstrakta
  • 8 rezin belega kruha Pan bauletto Amo Essere Senza Glutine
  • 120 g mleka
  • 30 g masla
  • 4-5 žlic kremnega namaza gianduia
  • majaron po okusu

8 rezin kruha zložite skupaj in jih namažite z žlico kremnega namaza ter nekaj rezinami jagod. Pokrijte jih in dobro pritisnite robove, da se zapečejo. V skledi stepite jajca z mlekom, cimetom in vanilijo. Medtem segrejte ponev s koščkom masla. V pripravljeno maso potopite po en toast in pustite, da se odvečna masa odcedi, nakar ga popecite na obeh straneh do zlato rjave barve. Na krožnike razporedite toaste enega na drugega ter dodajte nekaj jagod in lističev majarona.
Francoski toast s kremnim namazom gianduia in svežimi jagodami
White e Fresh

Amo Essere

Linija izdelkov je posvečena vsem, ki imajo radi bio, in tistim, ki ne prenašajo laktoze ali glutena.

Nasvet

Pri pripravi uporabite bel kruh Pan Bauletto znamke Amo Essere Senza Glutine (brez glutena).

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.